Werkwijze

Tijdens een vrijblijvende kennismaking luister ik naar jouw wensen en kijken we samen of en hoe ik iets voor je kan betekenen. Op basis daarvan maak ik een plan want het schrijven van een levensverhaal is maatwerk en voor iedereen anders.

 

Daarna volgen een of meerdere gesprekken (afhankelijk van jouw situatie), waarin we over allerlei aspecten van je leven praten. Wie was je als mens voor de belangrijke gebeurtenis in jouw leven,  Hoe ben je nu? Wat inspireert jou, zijn aspecten die aanbod komen. Hoe het verhaal zich ook vertelt, jij blijft uiteraard altijd zelf degene die het laatste woord heeft en degene die bepaalt wat er wel of niet gezegd mag worden.

 

"Een levensverhaal is hoe dan ook een bijzonder cadeau."

 

Vervolgens schrijf ik de eerste versie en kijken we samen wat er nog geschaafd moet worden om het echt helemaal jouw verhaal te laten zijn. Pas als dat het geval is en het voor jou goed voelt, ronden we het proces af.  En kan het afhankelijk van wat jij kiest digitaal aangeleverd worden, gedrukt worden.  Omdat ik ook fotograaf ben en een liefde heb voor portretfotografie is er de mogelijkheid om een portret van jou en eventueel jouw netwerk te laten maken.  Voorbeelden van portretten zijn te vinden op deze website onder het kopje Foto’s door Ellis.

 

Tarieven

Levensverhaal :  € 150,-

Levensverhaal en portret : € 200,-